Arrangementen

Arrangementen bij Restaurant 't Huys van Bunne Lunchen op zondag 


Zin om te lunchen buiten de deur met het hele gezin? Iedere zondag kunt u van 11.00 - 14.00 aanschuiven aan ons uitgebreide lunchbuffet. 

Lees hier meer over het lunchbuffet 

Menu arrangementen 

Bent u op zoek naar een locatie om te eten met een groep vrienden, familie of collega's? Dan is een menu arrangement misschien iets voor u. In overleg met onze kok maken wij een speciaal menu naar uw wensen.
Lees hier meer over onze menu arrangementen

Buffeten 

Iets te vieren? Een buffet is altijd leuk. Het leuke aan een buffet is dat u niet op een vaste plek blijft zitten en dat biedt gelegenheid is om met iedereen een praatje te maken. Ideaal dus voor groepen.
Lees hier meer over onze buffet mogelijkheden

Feesten 

Bent u op zoekt naar een leuke feestlocatie in Drenthe? In onze feestzalen is er ruimte van 20 tot 200 personen. Wil je meer weten over 't Huys van Bunne als feestlocatie?
Lees hier over de mogelijkheden

Barbecues 

Schijnt de zon eindelijk weer eens goed? En stijgt het kwik weer boven de thermometer uit. Dan begint vaak het barbecueën weer te kriebelen. Kom gezellig met een groepje bij ons te barbecuen. 

Lees hier meer over de mogelijkheden 

Vergaderingen 

In 't Huys van Bunne treft u de perfecte ambiance voor een seminar, training, vergadering, kick-off evenement of voor een teambuilding sessie. U bevindt zich bij ons in een prachtige en rustige omgeving die mensen inspireert tot werken én genieten. Uw vergadering of plenaire bijeenkomst wordt tot in de puntjes verzorgd.
Lees hier meer over onze vergadermogelijkheden. 

Seizoensproeverijen 

Jaarlijks kunt u genieten van allerlei terugkerende seizoensgebonden proeverijen. Ieder jaar eind november houden wij een wijn en wildproeverij. En in het voorjaar kunt genieten van een aspergeproeverij.
Lees hier meer over de seizoensproeverijen.  

 

Powered by webXpress