Barbecue

 Barbecueën bij 't Huys van Bunne in Drenthe 


Barbecuen in Drenthe ' t Huys van Bunne

 

Barbecueën met een verjaardag, familie of feest 

Schijnt de zon eindelijk weer eens goed? En stijgt het kwik weer boven de thermometer uit. Dan begint vaak het barbecueën weer te kriebelen. Wat is er dan ook lekkerder om in de buitenlucht te genieten van die heerlijke grill geuren, en dit alles onder het genot van uw favoriete drankje. Dit kan bij ons, gezellig op het terras. Hier krijgt u royale schalen vlees en salades geserveerd! En wilt u liever niet zelf de barbecue bedienen, dan kan dit ook door ons gedaan worden, geeft u dit vroegtijdig aan bij de reservering en wij zorgen dat dit goed komt.

Kinderen mee? 

Achter via het terras, ver bij de openbare weg vandaan, hebben wij een speelweide met voetbaldoel. Hier kunnen ze zich prima vermaken en heeft u er vanaf het achterterras zicht op.

Geïnteresseerd? 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 050- 309 22 75. Bij ons kunt u zowel binnen als buiten barbecueën Minimaal 20 personen. Samenstelling in overlegPrijzen per persoon vanaf € 22,50. Hieronder vindt u nog enkele afbeeldingen van ons;

Barbecuen Drenthe 't Huys van Bunne Barbecuen Drenthe ' t Huys van Bunne


Powered by webXpress