LUNCH alleen op zondag

Lunchen in Bunne

Wij zijn iedere zondag tussen 11.00 en 14.00 uur open met een lunchbuffetAl enige tijd zijn wij een vast begrip geworden voor de lunch op zondag. Nergens anders in de omgeving kunt u zo heerlijk lunchen met familie of vrienden en dat voor maar €12,50 p.p.  Wij hebben een uitgebreid lunchbuffet voor u klaar staan met o.a. broodjes, warme items waaronder gehaktballen, salades, koffie/thee eigenlijk te veel om op te noemen. Elk weekend wisselend, uiteenlopend van pannenkoeken met stroop tot heerlijk bereidde stamppotten.

U kent het wel.. de zondag.

Lekker niks doen na een hele werk week. En daarom is er deze lunch! Dus u kunt eerst lekker uitslapen en hoeft u geen moeite meer te doen voor het eten, want dat hebben wij hier al gedaan voor u. Bedenkt u zich het eens, beginnen met een kop koffie of thee daarna keuze voor een heerlijk broodje of salade, en aansluitend een warm item (bv. gehaktbal, spaghetti, stamppot).De inhoud van het lunchbuffet;

- diverse broodjes (hard & zacht)
- kaas & vleeswaren
- stel zelf uw salade samen in onze saladebar
- vers fruit
- gehaktballen
- yoghurt
- muesli
- saté
- pannenkoeken
- pasta of stamppot
- koffie en thee

Extra bij te bestellen;
- petit four 2,50
- ijscoupe 4,50
en de consumpties zijn v. a. 2,-

Lunchtijd; de lunch is van 11.00 uur tot 14.00 uur, maar na 13.00 uur word er niet al te veel meer aangevuld. 


Familie bijeenkomst of verjaardagen?

 Ook die zijn mogelijk om uitgebreid te vieren met onze lunch, er is plek genoeg voor iedereen! Reserveren? Bel naar: 050- 309 22 75


De feestdagen 

Wilt u de dag goed beginnen, denk dan aan een goede lunch met elkaar of met de familie. Hier in Bunne hebben wij elke zondag lunch maar ook op de feestdagen zijn wij altijd geopend. Hierbij geldt het zelfde tarief en de tijden. Reserveer tijdig uw perfecte begin van deze dagen en bespreek met ons de mogelijkheden.

Kinderen mee? 

Achter via het terras, ver bij de openbare weg vandaan, hebben wij een speelweide met voetbaldoel. Hier kunnen ze zich prima vermaken en heeft u er vanaf het achterterras zicht op.
Powered by webXpress