't Huys van Bunne

 Restaurant ‘t Huys van Bunne                


Afhalen van uw favoriete gerechten blijft!

Meer info? klik hier

Restaurant 't Huys van Bunne Drenthe

’t Huys van Bunne is een sfeervol huiskamer restaurant in het hartje van Drenthe. Gelegen in de bosrijke omgeving van Bunne is het restaurant een ideale tussenstop van een mooie fietstocht. ’t Huys van Bunne staat bekend om haar goede keuken, gezellige sfeer en gastvrije bediening. U kunt bij ons genieten in kleine en grote groepen van zowel een borrel, lunch als diner.


Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij hebben iedere zondag een lunchbuffet voor maar 12.50 p.p. 

Binnenkort iets te vieren, of wilt u er gewoon even lekker op uit. Reserveer dan voor ons lunchbuffet, deze is iedere zondag en geschikt voor iedereen. Lekker met z'n tweetjes of met een groot gezelschap maakt niet uit, in overleg is alles mogelijk. Voor meer informatie klik hier


*foto lunchbuffet


Officiële trouwlocatie in de gemeente Tynaarlo

Geven jullie binnenkort het ja-woord aan elkaar? Wij zijn sinds een aantal jaar een erkende trouwlocatie in de gemeente Tynaarlo. U kunt bij ons uw burgerlijk huwelijk laten voltrekken. Daarnaast biedt ons restaurant en onze feestzaal de mogelijkheid om dit uitbundig te vieren zodat u terug kunt kijken op een geslaagde trouwdag.

Gezellig, lekker eten en kindvriendelijk

In ons restaurant is iedereen van harte welkom. Of u nu samen komt met de gehele familie, buren, vrienden of collega’s, er is plek voor iedereen.  Heeft u specifieke wensen of een allergie? Geef het dan gerust bij ons aan. Uw gastheer Bertus Brandsma en gastvrouw Willeke Brandsma-Koek heten u van harte welkom en zijn u graag van dienst om uw (zaken)diner of feest te laten slagen!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
Powered by webXpress