't Huys van Bunne

Restaurant ‘t Huys van Bunne
         
    

Afhalen van uw favoriete gerechten blijft!

Meer info? Klik hier

’t Huys van Bunne is een sfeervol huiskamer restaurant (zowel ala carte van de kaart of een partij in onze zaal) in het hartje van Drenthe. Gelegen in de bosrijke omgeving van Bunne is het restaurant een ideale tussenstop van een mooie fietstocht. ’t Huys van Bunne staat bekend om haar goede keuken, gezellige sfeer en gastvrije bediening. U kunt bij ons genieten in kleine en grote groepen van zowel een borrel, lunch als diner.


Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Feesten & partijen tot 60 pers. mogelijk (op 1.5 meter)

Heeft u binnenkort iets te vieren? Bij ons is dit mogelijk tot 60 personen in onze ruim opgezette zaal, met aangrenzend privé terras. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.  
Komt u dus gerust langs om een kijkje te nemen, en dan nemen we de mogelijkheden door.

Officiële trouw locatie in de gemeente Tynaarlo

Geven jullie binnenkort het ja-woord aan elkaar? Wij zijn sinds een aantal jaar een erkende trouw locatie in de gemeente Tynaarlo. U kunt bij ons uw burgerlijk huwelijk laten voltrekken. Daarnaast biedt ons restaurant en onze feestzaal de mogelijkheid om dit uitbundig te vieren zodat u terug kunt kijken op een geslaagde trouwdag.
Wij hebben iedere zondag een lunchbuffet voor maar 12.50 p.p.
(op dit moment niet ivm Covid-19)
Binnenkort iets te vieren, of wilt u er gewoon even lekker op uit. Reserveer dan voor ons lunchbuffet, deze is iedere zondag en geschikt voor iedereen. Lekker met z'n tweetjes of met een groot gezelschap maakt niet uit, in overleg is alles mogelijk. Voor meer informatie klik hier


Gezellig, lekker eten en kindvriendelijk

In ons restaurant is iedereen van harte welkom. Of u nu samen komt met de gehele familie, buren, vrienden of collega’s, er is plek voor iedereen.  Heeft u specifieke wensen of een allergie? Geef het dan gerust bij ons aan. Uw gastheer Bertus Brandsma en gastvrouw Willeke Brandsma-Koek heten u van harte welkom en zijn u graag van dienst om uw (zaken)diner of feest te laten slagen!

    

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
Powered by webXpress