Vergadering

Vergaderlocatie in Drenthe: 't Huys van Bunne 

In 't Huys van Bunne treft u de perfecte ambiance voor een seminar, training, vergadering, kick-off evenement of voor een teambuilding sessie. U bevindt zich bij ons in een prachtige en rustige omgeving die mensen inspireert tot werken én genieten. Uw vergadering of plenaire bijeenkomst wordt tot in de puntjes verzorgd. 

Vergaderarrangementen vanaf 15 tot 100 personen 

Steeds vaker worden vergaderingen buiten u eigen kantoor gehouden. Dit houdt mensen scherper en zijn ze even weg uit hun werkomgeving. Wij 't Huys van Bunne denken met u mee en bieden u een comfortabele locatie (zowel binnen als buiten) om u workshops of bijeenkomsten te houden.

U kunt de vergadering of plenaire bijeenkomst bij 't Huys van Bunne combineren met een actieve onderbreking in de buitenlucht. Het effect zal merkbaar zijn: na de pauze is iedereen weer helemaal bij de les!
 De buitenactiviteiten kan, in overleg met u, bijvoorbeeld bestaan uit een fiets- of wandeltocht tot een kleine teamopdracht. Bespreek met ons de vele mogelijkheden!

Apparatuur zoals beamer, projectscherm, flip-over, pc's en/of draagbare computers/laptops zijn, in overleg, te huur. Huurprijs is excl. arrangementsprijs.

In onze zaal is standaard aanwezig; Beamer (in plafond), Projectscherm (vanuit plafond), Flipover, twee lcd schermen en geluidinstallatie.
*Over bovengenoemde vragen wij geen huurprijs.

Bespreek met ons de mogelijkheden voor een businesslunch of -diner door te bellen naar 050- 309 22 75. Vergaderlocatie Drenthe 't Huys van Bunne

Powered by webXpress