Feesten

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Drenthe? 


Feestlocatie Drenthe 't Huys van BUnne

't Huys van Bunne is de ideale locatie voor al uw feesten en partijen 

Een feest om nooit te vergeten, daar is 't Huys van Bunne de perfecte locatie voor zowel binnen in de zaal of buiten op ons groot en aangrenzend terras. De feestzaal met een bühne en het bijbehorende terras bieden de ruimte voor 10 tot 200 personen. Op bovenstaande foto kunt u een kleine indruk krijgen van de zaal, zo ziet u dat er moderne lederen banken zijn geplaatst en dat het een brede zaal is. Verder kunt u er namelijk voor kiezen om uw band voor de bühne te plaatsen of erop natuurlijk, zodat u nog meer ruimte over houdt om te dansen. En een dans is natuurlijk wel op z'n plaats bij de meeste feesten.


Welk feest u ook maar bedenkt, het is mogelijk in onze zaal. 
Hij is ruim maar als u binnenstapt valt dit gelijk mee, mede door de grote lage lampen, en steunpilaren voor de authentieke sfeer. U zult dit zelf ook ervaren en zo is onze zaal geschikt voor alle groepen van groot en uitbundig tot klein en intiem.

De zaal beschikt zelf al over een beamer met scherm, goed geluidsysteem en twee lcd schermen aan de wand (aangesloten op dvd speler). Ook bevat de zaal meerder discolichten die bewegen op muziek, u kunt hier zelf voor kiezen om deze in te schakelen. 

Kinderen mee? 

Achter via het terras, ver bij de openbare weg vandaan, hebben wij een speelweide met voetbaldoel. Hier kunnen ze zich prima vermaken en heeft u er vanaf het achterterras zicht op.

Geïnteresseerd? 

Kom voor een impressie gerust een keer langs, en wij leggen u de vele mogelijkheden uit graag verzorgen wij uw feest. Bespreek met ons de mogelijkheden en wij maken er een onvergetelijk feest van. Onze zaal, maar ook onze besloten buitenterrassen, lenen zich hier bijzonder goed voor. U kunt ons bereiken op: 050- 309 22 75. 

*bij veel bedrijven dient u de drankjes zelf op te halen bij de bar, bij ons wordt u hoe dan ook bediend door een kelner.


Feestlocatie Drenthe 't Huys van Bunne

Feestlocatie Drenthe 't Huys van Bunne

 
 


 

Powered by webXpress