050 309 22 75 info@huysvanbunne.nl

Onze mogelijkheden

High Tea

Dit kan! Vanaf 15 personen, en voor elke gelegenheid. Of het nou voor een verjaardag is, een team-uitje of een babyshower. Alles is goed verzorgd en aan u nog één taak ‘heerlijk genieten’.

Van 15 – 80 personen

Buffetten

Iets te vieren? Een buffet is altijd leuk. Het leuke aan een buffet is dat u niet op een vaste plek blijft zitten en dat biedt de gelegenheid om met iedereen een praatje te maken. Kortom komt u gewoon eens langs en bekijk onze zaal/ aangrenzend privé terras zelf.

Van 25 – 150 personen

Groepsarrangement 3- of 4 gangen menu

Bent u op zoek naar een locatie om te eten met een groep vrienden, familie of collega’s? Dan is een 3- of 4 gangen menu misschien iets voor u. In overleg met onze kok maken wij een speciaal menu naar uw wensen.

Vanaf: 10 personen

Feesten

Bent u op zoekt naar een leuke feest locatie in Drenthe? Dan bent u bij ons op het goede adres. Van een klein gezelschap tot groot gezelschap, dit is geen probleem in onze multifunctionele zaal.

Van 25 – 200 personen

Vergaderingen/ vergaderdiner

In ’t Huys van Bunne treft u de perfecte ambiance voor een seminar, training, vergadering, kick-off evenement of voor een teambuilding sessie. En wat dacht u van een vergaderdiner! U bevindt zich bij ons in een prachtige en rustige omgeving die mensen inspireert tot werken én genieten.

Van 10 tot 150 personen

Bruiloften

Bent u op zoek naar een trouw locatie in Drenthe? 
Bij ons kunt u terecht om uw burgerlijk huwelijk buiten het gemeentehuis te laten voltrekken. In ons sfeervol, huiselijk restaurant of in onze moderne, kleurrijke feestzaal: restaurant ’t Huys van Bunne is een erkend trouw locatie binnen de gemeente Tynaarlo. Met altijd een feest op maat!

Van 25 tot 200 personen

Barbecues

Schijnt de zon eindelijk weer eens goed? En stijgt het kwik weer boven de thermometer uit. Dan begint vaak het barbecueën weer te kriebelen. Kom gezellig met een groepje bij ons om te barbecuen. Zowel met familie, vrienden of als bedrijfsuitje.

Vanaf: 20 personen

Seizoensproeverijen

Jaarlijks kunt u genieten van allerlei terugkerende seizoensgebonden proeverijen. Rond november houden wij een wijn- & wildproeverij. En in het voorjaar kunt u genieten van een aspergeproeverij.
Reserveren gewenst.

Zaterdag, zondag beperkt aantal plekken.

Contact opnemen 

Heeft u een vraag of wilt u reserveren, stuur ons een e-mail info@huyvanbunne.nl . Wij geven u zo snel mogelijk antwoord.
Let op: een reservering is pas bevestigd na een mailtje van ons.