050 309 22 75 info@huysvanbunne.nl

Feestlocatie

Een feest om nooit te vergeten, daar is ’t Huys van Bunne de perfecte locatie voor zowel binnen in de zaal als buiten op ons groot en aangrenzend terras.

Neem contact op voor meer informatie.

kies voor een feest op maat

Hij is ruim maar als u binnenstapt valt dit gelijk mee, mede door de grote lage lampen, en pilaren voor de authentieke sfeer. U zult dit zelf ook ervaren en zo is onze zaal geschikt voor alle groepen van groot en uitbundig tot klein en intiem.

De feestzaal met een bühne en het bijbehorende terras bieden de ruimte voor 10 tot 200 personen.

Op de foto’s kunt u een kleine
indruk krijgen van de zaal, zo ziet u dat er moderne lederen banken zijn geplaatst en dat het een brede zaal is. Verder kunt u er namelijk voor kiezen om uw band voor de bühne te plaatsen of erop natuurlijk, zodat u nog meer ruimte over houdt om te dansen. En een dans is natuurlijk wel op z’n plaats bij de meeste feesten.

De zaal beschikt over:
– beamer
– projectiescherm
– zeer goed geluidsysteem
– 2 lcd schermen aan de wand (aangesloten op dvd speler)
– meerdere discolichten die bewegen op muziek,
  u kunt hier zelf voor kiezen om deze in te schakelen.

Kinderen mee?
Achter via het terras, ver bij de openbare weg vandaan, hebben wij een speelweide met voetbaldoel. Hier kunnen ze zich prima vermaken en heeft u er vanaf het achterterras zicht op.

Geïnteresseerd?
Kom voor een impressie gerust een keer langs, en wij leggen u de vele mogelijkheden uit want wij verzorgen graag uw feest. Bespreek met ons de mogelijkheden zo maken we er een onvergetelijk feest van.
Onze zaal, maar ook onze besloten buitenterrassen, lenen zich hier bijzonder goed voor.

*bij veel bedrijven dient u de drankjes zelf op te halen bij de bar, bij ons wordt u altijd bediend door een kelner.