Voorgerechten

Bruschetta’s / 7,50

3 belegde knoflookbroodjes met tomatenbasilicum

Carpaccio / 12,50

Dungesneden ossenhaas met kappertjes, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en balsamicodressing

Gerookte paling / 12,50

Met roggebrood & roomboter

Gebakken champignons / 8,50

Op toast

Ardennerham / 11,75

Met meloen & aardbeiendressing

Soepen

Mosterdsoep / 6,75

Met ijsbergsla & spekjes

soep van de dag / 6,75

Wisselende soep, vraag de bediening

 

Hoofdgerecht vlees

Sate van de haas/ 18,50

geserveerd met nasi

Tournedos / 29,75
Het mooiste stukje vlees van het rund
in eigen jus & gebakken champignons

Mosterdsteak /
small 200 gr 23,50
large 400 gr 32.50

Malse biefstuk gegratineerd met mosterd, knoflook, pepers en bruine suiker

Varkenshaas / 21,50

Gevuld met brie en rode wijnsaus

Hoofdgerecht vis

kabeljauwfilet / 22,50

Met dillesaus

gamba piri piri / 22,75

uit de wok, met pasta, pepers & knoflook 

Noordzeetong / 39,75

In roomboter gebakken

Specialiteit van ’t huys

bunner schnitzel / 21,75

Met gebakken ui, spek, champignons & ei 

Schnitzel Djakarta / 21,75

Met pindasaus, gefrituurde uitjes, ei & seroendang

jägerschnitzel / 18,50

 

Zigeunerschnitzel / 18,50

 

Vegetarische gerechten

Lasagne / 18,50

 

Gevulde portobello / 18,50

Gevuld met spinazie, knoflook & geitenkaas

kindermenu / 14,75

Tomatensoep
of fruitcocktail

Pizza, knakworstjes of poffertjes

kinderijsje

 

 

 Nagerechten

Dame blanche / 6,75

Vanille roomijs met chocoladesaus & slagroom

Eton mess / 7,50

Mascarpone, verse aardbeien & merinque

scroppino / 7,75

Ijskoude shake van limoenijs met een scheutje limoncello

Bunner hoorn / 7,75

Gesuikerde hoorn gevuld met gele room, aarbeienroomijs & slagroom

Blijf op de hoogte!

Het hele jaar door organiseren wij diverse proeverijen, muziekmiddagen en andere activiteiten.