NU OOK

Wildmenu / 37,50 voor 4 gangen

Reebokpaté / 9,5
Wildbouillon / 6,25
Wildtrio haas-hert-wildzwijn / 22,50
speculaasparfait / 7,25

Voorgerechten

Hete gamba’s / 11.50

huisgemarineerd, uit de oven met pitabroodje

Carpaccio / 12,50

dungesneden ossenhaas met kappertjes, pijnboompitten, Parmezaanse kaas 

keuze; truffelmayonaise of balsamico

Duo van paling / 12,50

met komkommer, kappertjes en toast

Buikspek / 10,50

lauwwarm geserveerd met mango en teriyakimayo

Feta met honing / 10,50

uit de oven in filodeeg met sesam

Soepen

Mosterdsoep / 6,75

met droge worst

soep van de dag / 6,75

wisselende soep, vraag de bediening

 

Hoofdgerecht vlees

Saltimbocca / 21,50

varkenshaasmedaillons omwikkeld met spek en tomatenbasilicumsaus

Tournedos / 29,75
het mooiste stukje vlees van het rund
met truffeljus

bunner schnitzel / 21,50

met gebakken ui, spek, champignons en ei

Zigeunerschnitzel / 20,50

 met zigeunersaus en geroosterde paprika

Boeuff bourguignon / 19,75

runderstoofpot met een herfststamppotje

Hoofdgerecht vis

Zeebaarsfilet / 21,50

met saus hollandaise en zeekraal

gambaspiesjes / 22,75

huisgemarineerd, met tomaat- chili dip

Noordzeetong / 39,75

In roomboter gebakken

Specialiteit van ’t huys

Mosterdsteak /
small 200 gr 23,50
large 400 gr 33.50

malse biefstuk gegratineerd met mosterd, knoflook, pepers en bruine suiker

Vegetarische gerechten

Kaasfondue / 19,50

 

Lasagne / 19,50

kindermenu / 14,75

Tomatensoep
of fruitcocktail

Pizza, knakworstjes of poffertjes

kinderijsje

 

 

 Nagerechten

Eton mess / 7,50

mascarpone, stoofpeertjes en merinque

tarte tartin van appel / 7,50

uit de oven met salted caramel ijs

Dame blanche / 7.50

vanille roomijs met chocoladesaus en slagroom

Parfait / 7,50

huisgemaakt ijs van Cantuccini met een slokje Amaretto