050 309 22 75 info@huysvanbunne.nl

Officiële trouwlocatie tynaarlo

Bent u op zoek naar een mooie locatie om te trouwen? Wij hebben alles in huis voor een geslaagde trouwdag en natuurlijk het feest!

Kom bij ons langs!

Trouwlocatie

Bij ons kunt u terecht om uw burgerlijk huwelijk buiten het gemeentehuis te laten voltrekken. 

In ons sfeervolle, huiselijk restaurant of in onze moderne, kleurrijke feestzaal met aangrenzend privé terras- tuin: restaurant ’t Huys van Bunne is een erkend trouw locatie binnen de gemeente Tynaarlo.

U kunt bij ons het ‘JA’-woord zeggen, heerlijk intiem in de zaal of tuin. Velen van u komen eerst bij ons voor koffie met taart en natuurlijk de ceremonie. Vervolgens gaat men vaak nog even verder, om deze mooie dag vast te leggen op zwart- wit. Daarna kunt u in ons restaurant terecht om een sfeervol en intiem diner te nuttigen met familie en naasten die dichtbij staan. Hierna kunt u gelijk door naar de feestzaal, die ondertussen al is vol gestroomd met vrienden en kennissen, en kan het feest beginnen!

Feesten van klein tot groot zijn hier op de juiste plek, zo biedt onze zaal voor 20 – 200 personen de geschikte ruimte. De dag zelf valt natuurlijk helemaal zelf in te vullen en we geven graag tips, verder kunt u kiezen voor een diner, buffet, barbecue oftewel wat u leuk lijkt.

Wij maken er met u een geslaagde dag van!

Restaurant ’t Huys van Bunne, een kindvriendelijke locatie in een landelijke omgeving. Achter via het terras, ver bij de openbare weg vandaan, hebben wij een speelweide met voetbaldoel. Hier kunnen ze zich prima vermaken en heeft u er vanaf het achterterras zicht op. 

Hebben wij u enthousiast gemaakt over onze locatie?
Neem dan gerust contact met ons op,
dit kan telefonisch op telefoonnummer
050-309 22 75 of kom vrijblijvend langs en maak direct kennis met ons bedrijf. Bij veel bedrijven dient u de drankjes zelf op te halen bij de bar, bij ons wordt u hoe dan ook bediend door een kelner.

Wij beschikken over een landelijke aangeklede trouwboog zoals op de foto’s (100,-)