Officiële trouwlocatie tynaarlo

Bent u op zoek naar een mooie locatie om te trouwen? Wij hebben alles in huis voor een geslaagde trouwdag en natuurlijk het feest! 

Datum vastleggen

Trouwlocatie

Bij ons kunt u terecht om uw burgerlijk huwelijk buiten het gemeentehuis te laten voltrekken. 

In ons sfeervolle, huiselijk restaurant of in onze moderne, kleurrijke feestzaal: restaurant ’t Huys van Bunne is een erkend trouwlocatie binnen de gemeente Tynaarlo.

U kunt bij ons het ‘JA’-woord zeggen, heerlijk intiem in de zaal of tuin. Velen van u komen eerst bij ons voor koffie met gebak en natuurlijk de ceremonie. Vervolgens gaat men vaak nog even verder, om deze mooie dag vast te leggen op zwart- wit. Daarna kunt u in ons restaurant terecht om een sfeervol en intiem diner te nuttigen met familie en naasten die dichtbij staan. Hierna kunt u gelijk door naar de feestzaal, die ondertussen al is vol gestroomd met vrienden en kennissen, en kan het feest beginnen!

Wij maken er met u een geslaagde dag van met u van!

Restaurant ’t Huys van Bunne, een kindvriendelijke locatie in een landelijke omgeving. Achter via het terras, ver bij de openbare weg vandaan, hebben wij een speelweide met voetbaldoel. Hier kunnen ze zich prima vermaken en heeft u er vanaf het achterterras zicht op. 

Hebben wij u enthousiast gemaakt over onze locatie? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch op telefoonnummer 050-309 22 75 of kom vrijblijvend langs en maak direct kennis met ons bedrijf. Bij veel bedrijven dient u de drankjes zelf op te halen bij de bar, bij ons wordt u hoe dan ook bediend door een kelner.