Seizoensproeverij

Seizoensproeverijen bij Restaurant 't Huys van Bunne

Seizoensproeverij Restaurant Drenthe

 


Seizoensproeverijen 


Gezellig  een avond/middag genieten van heerlijke gerechten en bijpassende wijnen die op dat moment het beste tot hun recht komen. Dit omdat ze dan op het best smaken, en met goede wijnen is dit een lust voor iedereen.  De proeverijen worden begeleid door wijnspecialisten, waar het meestal om meer draait dan alleen het proeven. 
Wild- en Wijnproeverij (jaarlijks rond eind november) en Aspergeproeverij (jaarlijks rond de maand april).


Hoe komt u te weten wanneer de proeverijen zijn?


Elk jaar komt er wel weer een proeverij bij. Bovengenoemde zijn de meest succesvolle proeverijen en daardoor al jaren een begrip in en rond Drenthe. Deze proeverijen hebben vaak een avond en een middag sessie. Vaak wordt er na de proeverij gelijk weer gereserveerd voor de volgende dus het gaat snel met de plaatsen. 

In onze agenda of Facebook pagina worden de proeverijen gepromoot, zodat u de juiste datum en tijd ervan weet. Ook via de mail wordt het één en ander onder uw aandacht gebracht.

 

Lijkt het u wat?

Neem contact met ons op om te reserveren, de proeverijen kunt u zien in onze agenda. Wees er snel bij want dit is elk jaar een groot succes en heerlijk vertoeven. Om te reserveren kunt u bellen naar 050- 309 22 75. 

 


Bekijk de gehele agenda 

 

  

Powered by webXpress