Trouwlocatie

Trouwlocatie 't Huys van Bunne in Drenthe 

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in Drenthe? 


Bij ons kunt u terecht om uw burgerlijk huwelijk buiten het gemeentehuis te laten voltrekken. In ons sfeervol, huiselijk restaurant of in onze moderne, kleurrijke feestzaal: restaurant 't Huys van Bunne is een erkend trouwlocatie binnen de gemeente Tynaarlo.


 

Wij hebben de mogelijkheid om uw receptie en/of bruiloft uitbundig te vieren, zodat u kunt terugkijken op een geslaagde trouwdag.

U kunt bij ons het 'JA'-woord zeggen, heerlijk intiem in de zaal of tuin. Velen van u komen eerst bij ons voor koffie met gebak en natuurlijk de ceremonie. Vervolgens gaat men vaak nog even verder, om deze mooie dag vast te leggen natuurlijk op zwart- wit. Daarna kunt u in ons restaurant terecht om een sfeervol en intiem diner te nuttigen met familie en naasten die dichtbij staan. Hierna kunt u gelijk door naar de feestzaal, die ondertussen al is vol gestroomd met vrienden en kennissen, en kan het feest beginnen!

Wij maken er met u een geslaagde dag van met u van!

Kinderen mee? 

Achter via het terras, ver bij de openbare weg vandaan, hebben wij een speelweide met voetbaldoel. Hier kunnen ze zich prima vermaken en heeft u er vanaf het achterterras zicht op.Restaurant 't Huys van Bunne, een kindvriendelijke locatie in een landelijke omgeving.

 

Hebben wij u enthousiast gemaakt over onze locatie? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch op telefoonnummer 050-309 22 75  of kom vrijblijvend langs en maak direct kennis met ons bedrijf.

*bij veel bedrijven dient u de drankjes zelf op te halen bij de bar, bij ons wordt u hoe dan ook bediend door een kelner.

Bewaren
Powered by webXpress